..oktober


(Foto: Jag)

...ännu mer snö, helt galet! Synd att snön är så kall, blöt och slaskig för den är ju så himla fin, eller hur?

kvällsfika med elin

(Foto: Jag)

i väntan på bussen

(Foto: Jag)

...godmorgon, godmorgon! Sitter förtillfället hemma hos mami och dricker lite kaffe, har lite saker att fixa idag och då är shopping inräknat, Robert kom hem igår, eller i förrgår(?), med massa nya och fräscha kläder så nu måste nämligen jag också förnya min garderob lite.

...men nu är det dags att sminka till sig och få lite saker gjorda! Have a nice day

snö?

mitz
(Foto: Jag)

...idag fick jag världens chock när jag satt och väntade på tvätten, tittade ut och det snöade som bara den! Trökigt som fan. Mitz verkade gilla det i alla fall, han satt ute på balkongen och titta enda tills det sluta. •

19.01

...godkväll, sitter och dricker min första kaffe för idag, kanske hade behövt den imorse om jag tänker efter så vi får hoppas att jag lyckas somna sen.

...läkarbesöket idag gick i alla fall väldigt bra, synd bara för den tråkiga nyheten jag fick efteråt, men jag håller fortfarande tummarna! •

satt och diskuterade...

...med en viss person tidigare idag och fick mig en liten funderare. Förändrings dags kanske?!

home spa


(Foto: acquiredhealth.com)

...hemmaspa är ju aldrig fel, får bli en promenix hem till badkaret och min 7th Heaven ansiktsmask, cosy! •

party

...bestämde mig i sista sekund för att följa med Erica och dom andra ut igårkväll efter mycket om och men, blev lite stressigt och en för kort förfest för min del men kul va det ändå och mycket roligt folk på Bolanche!
Planen va ju egentligen att vi skulle in på Hela huset men att köa i två-tre timmar va inte så populärt.

...men festen fortsatte i alla fall efter krogrundan och det va helt galet, och mer vill ni nog inte veta om det! •

modevisning

...ännu en modevisning för Erica, och hon är så duktig! •
Erica
(Foto: Jag)

nu va det en jäkla massa snack...

...om sömn! Hoppas ni har sovit gott(?) för det har inte jag, som vanligt, vaknade nämligen kl:03.00 inatt och har varit vaken sen dess så två och en halv timmes sömn blev det. Yey!

...bättre lycka nästa natt?

...nu ska jag i alla fall piggna till med en kopp kaffe •














hmm...

...man kan ju lugnt säga att jag inte va beredd på att få den där meningen upptryckt i fejan... Blev rätt så skraj om jag ska vara ärlig. Jobbigt! •

attack

attackattackattackattack
(Foto: Jag)

"drömmer du om att sova bättre?"

...godmorgon, godmorgon! För det första shit(!) va spännande det va i slutet av Desperat Housewives igår, förstog ingenting, helt galet! För det andra, fick en lapp från Apoteket i brevlådan idag med rubriken "Drömmer du om att sova bättre?", dom har alltså en föreläsning om sömn den 11 november, så den här lappen kunde inte komma mer lägligt.
Och för det tredje, hoppas ni får en trevlig dag! •

10.650

...10.650 steg har jag traskat idag, galet! Nu är allt jag skulle fixa fixat så nu är det bara att vänta in Desperat Housewives som börjar kl:21.00 på Kanal5.

...Men nu har jag brottom, ska hinna med bussen hem •

tisdag

...sömnen sket sig inatt också... Och inte nog med det, den här morgonen kom Roberts kompis och plinga på dörren som en jäkla galning kl:09.00 så det va bara att skutta upp och se glad ut.

...idag blir det i alla fall läkaren för min del kl:15.00, en snabbis till kupolen efter det någongång och sen får vi se vad som händer, hem och städa kanske(?) skulle behövas •



ny vecka, nya tag

...jag hoppas på att jag får bättre sömn den här veckan i alla fall, har varit som en zombie i säkert tre-fyra veckor nu(!) Kanske beror på den där snoozingen jag snacka om i förrgår? Eller nje.. Imorse blev det då inge snooz i alla fall, Robert fixa och trixa med mobilen igårkväll innan vi skulle sova så kl:09.00 vakna jag till hans jäkla alarm som spela högt som bara den i våra högtalare, tror hela grannskapet vakna.

...helt galet!

...tog en promenad till stan tidigare idag och fick någ
ra bilder på vägen dit, vill måla löven gröna och limma fast dom på träden där dom hör hemma  •fina höstbilder
höstpromenadfin höstbild








(Foto: Jag)

söndagsmys


(Foto: Jag)

slut snoozat för min del då


(aftonbladet)

...nu vet jag verför jag är så trött på dagarna och sover dåligt på nätterna, inge mer snooz för mig •

15.54

...god morgon, eller rättare sagt god eftermiddag, har tyvärr lite dåliga nyheter, jag får inte lägga upp bilden på Ericas enorma huvud som jag sa att jag skulle göra igår för då polisanmäler hon mig nämligen, haha.. Vilken syster va?!

...sitter iaf och dricker min första kopp kaffe för idag (så sjukt gott!) och kollar runt på lite minnen.. Zanna, jag och syster Erica innan Lars Winnerbäck i Säter -05, tror jag?

(Foto: Vette tusan, kul va det iaf)
Puss •

långpromenad

...nu ska jag ta en promenad hem innan det blir allt för sent.
Ha en trevlig fredagskväll, kram!  •

ett gott skratt förlänger livet

...mötte mami utanför hennes jobb tidigare idag, skulle åka med hem till henne, jag klev ur bilen ute på parkeringen och börja traska mot porten.. Mamma stannade mitt i vägen och tog upp sin mobil och börja ringa min syster Erica för att hon skulle komma ner (men seg som hon är så fick vi lov att gå upp), jag kom till sista trappen och såg att dörren stog öppen (jag trodde såklart att yra Erica hade glömt stänga dörren) så jag gick dit öppnade dörren och tänkte skrika "Du vet att du har suttit här med dörren öppen va?!", MEN så blev inte fallet, jag öppnade dörren och fick världens chock(!), där stog Erica med det största huvudet jag någonsin sett, snacka om att man fick sig ett gott skratt..
Hon hade nämligen stora papiljotter i huvudet och inte nog med det dom va inlindade i en lång scarf också..

...ska lägga in bild på det sen

konst?


(Foto: Storasyster Erica)

Erica och hennes konstiga..öhm.. konst? •

16.12

...och jag har inte kommit längre än hem till mamma, sitter iaf och väntar på Erica (och då får man vänta läänge) ska följa henne ner till stan och köpa en klänning eller vad det va, sen så hoppas jag att hon har bättre fantasi än vad jag har och kommer på nått roligt vi kan göra, klättrar nämligen på väggarna snart!

...har iaf hunnit göra om min design idag under mina sju vakna och extremt tråkiga timmar, nått positivt kanske? Nja?

...aja, kanske blir bättre lycka nästa dag! •

välkommen

Hej allesammans och välkommen till min Blogg!

RSS 2.0